Baner ze zdjęciem biblioteki

Cuisine moderne et gastronomie / publiée sous la direction de M.-H. Berthoin avec la collaboration de nombreux spécialistes.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Encyclopédie pratique LaroussePublication details: Paris : Librairie Larousse, cop. 1967.Description: VIII, 617, [3] s., [64] s. fot. kolor. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 46241 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000059988
Total holds: 0

Obwol.: Techniques culinaires, conserves, surgelés, spécialités régionales et étrangères, vins, menus en toutes occasions.

Indeksy.