Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320428564
- Dostępna także w formie elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147580 II (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000061566 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 082308 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000061490 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 082307 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000061491 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147428 II (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000060232 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147429 II (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000060233 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081696 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000060164 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nf 01 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000060165 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081695 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000060166 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081693 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000060048 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081692 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000060049 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081691 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000060050 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081690 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000060051 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sp 06 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000060052 |
Wyd. 1 ukazało się pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Bibliogr. przy rozdz. Skorowidz.
Dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego.
Dostępna także w formie elektronicznej.