Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Produkcja piekarsko-ciastkarska : podręcznik dla technikum. Cz. 2 / Zygmunt Ambroziak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999.Opis: 303, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302071552
  • 8302067482
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148369 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 2 6 Dostępny 1000069928
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085432 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 2 1 Dostępny 1000069718
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mo 05/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000069719
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085429 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 2 2 Dostępny 1000069650
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sf 17/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000069651
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mo 04/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000061849
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. [304].