Zarządzanie jakością w produkcji żywności / Romuald I. Zalewski ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.
Material type:
TextPublication details: Poznań : Wydaw. AE, 2004.Edition: Wyd. 2 zm. i poszerzDescription: 443 s. : il. ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8389224895
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147643 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000062588 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 082643 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000062279 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 082642 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000062244 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 431-438.
Indeks.
