Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Zarządzanie jakością w produkcji żywności / Romuald I. Zalewski ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydaw. AE, 2004.Edition: Wyd. 2 zm. i poszerzDescription: 443 s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8389224895
NUKAT: zz2004785480Inne nry kontrolne: (OCoLC)749153232 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147643 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000062588
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 082643 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000062279
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 082642 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000062244
Total holds: 0

Bibliogr. s. 431-438.

Indeks.