Zarządzanie dokumentacją HACCP w małych i średnich firmach przemysłu spożywczego / Waldemar Dzwolak, Izabela Żuraw.
Material type:
TextPublication details: Olsztyn : Studio 108, 2003.Description: 110 s. : rys. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8391126943
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132176 I (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000062729 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 43 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000062488 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 17 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000062464 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 101-108.
