Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem / Halina Witkowska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr Sp. z o. o., 2004.Description: 126 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371879296
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147783 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000063128
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 40 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000062842
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mb 18 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000062887
Total holds: 0

Bibliogr. s. 125-126.