Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Cz. 3 / Ulrike Arens-Azevêdo [et al.] ; [tł.: Magdalena Chorąży et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: niemiecki Szczegóły wydania: Warszawa : Rea ; Bad Homburg vor der Höhe : Verlag Dr. Max Gehlen, 1999.Opis: 295 s. : il. kolor. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371410158
Inny tytuł:
  • Tyt. oryg.: Kochen und Backen - ernährungsnewußt und kreativ
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 17/3 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000062926
Liczba zamówień: 0