Jakość i standaryzacja produktów żywnościowych / pod red. nauk. Zenona R. Szczepanika ; [aut. rozdz. Zenon R. Szczepanik et al.].
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Oficyna Wydawnicza Szkoły Głównej Handlowej, 1996.Description: 219 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8386689404
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 071565 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000001919 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 071566 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000000812 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 142776 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000000248 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 142775 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000000247 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
