Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Zmienność właściwości ziemniaka jako surowca krochmalniczego / Zofia Kołodziej.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; nr 191Szczegóły wydania: Kraków : Wydaw. AR, 1994.Opis: 50, [1] s. : wykr. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-7 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000112418
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-89 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000103798
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55535 II (191) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000092776
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000070066
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55514 II (191) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000065000
Liczba zamówień: 0

Praca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów AR w Krakowie.

Bibliogr. s. 42-50.

Streszcz. ang.

Kołodziej, Zofia
  • Obszar działalności: Rolnictwo.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 167156166