Zmienność właściwości ziemniaka jako surowca krochmalniczego / Zofia Kołodziej.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000112418 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103798 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (191) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000092776 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000070066 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (191) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000065000 |
Liczba zamówień: 0
Praca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów AR w Krakowie.
Bibliogr. s. 42-50.
Streszcz. ang.