Metodyczne aspekty badania tarcia i jędrności jabłek pod kątem oceny ich jakości / Czesław Puchalski.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000112683 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000112342 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (275) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000092463 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000066942 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (275) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000065019 |
Liczba zamówień: 0
Praca wykonana w Zakładzie Mechanizacji Rolnictwa AR w Krakowie. Wydział Ekonomii w Rzeszowie.
Bibliografia na stronach 117-127.
Streszczenie angielskie.