Wpływ zróżnicowanego poziomu witaminy A i B12 w mieszankach na zachowanie się niektórych wskaźników produkcyjnych i biochemicznych u brojlerów / Maria Krełowska-Kułas.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie ; nr 99 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Rozprawy ; z. 31Publication details: Kraków : AR, 1975.Description: 100 s. : wykr. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000117820 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000112178 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (31) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000093565 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000066395 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (31) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000065209 |
Total holds: 0
W serii gł.: nr 99.
Bibliogr. s. 80-95.
Streszcz. ang., ros.
