Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ obróbki ultradźwiękami o niskiej częstotliwości na strukturę i cechy jakościowe mięsa : rozprawa habilitacyjna / Zbigniew J. Dolatowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie ; 221Publication details: Lublin : Wydaw. AR, dr. 1999.Description: 130 s. : fot., rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2004994887Inne nry kontrolne: (OCoLC)1413019126 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500076 II (221) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000065981
Total holds: 0

Bibliogr. s. 124-130.

Streszcz. ang.