Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie / P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Series: Żywność, Jakość, TechnologiaPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2005.Description: 411 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320429668
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155209 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000133942 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148197 II (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000067575 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 22 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000067481 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 21 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000067482 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 084349 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000067414 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 26 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000067415 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 393-[405].
Dla pracowników naukowych, kadry pracujacej w przemyśle, nauczycieli akademickich, studentów interesujących się zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
