Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia cukiernictwa. Cz. 1 / Sławomir Wyczański.

By: Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydaw. Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1963.Description: 222, [2] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 27301 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000131405
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 27302 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000067814
Total holds: 0

Bibliogr. s. 222.

Dla uczniów technikum przemysłu spożywczego.