Baner ze zdjęciem biblioteki

Charakterystyka funkcjonalnych i technologicznych właściwości preparatów kolagenowych uzyskiwanych metodą kwasowo-enzymatyczną / Grażyna Krasnowska ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 475 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 207Publication details: Wrocław : Wydaw. AR, 2004.Description: 97 s. : fot., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Characteristics of functional and technological properties of collagen preparations recovered with the use of acid-enzyme method [Added title page title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (207) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000068650
Total holds: 0

W serii gł.: nr 475.

Na s. red. błędny nr ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.

Piśmiennictwo s. 63-73.

Streszcz. ang.