Wartość gospodarcza i zawartość składników odżywczych w szpinaku nowozelandzkim oraz jego przydatność do produkcji mrożonek i konserw sterylizowanych / Grażyna Jaworska.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie ; nr 413 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; z. 301Publication details: Kraków : Wydaw. AR, 2005.Description: 98 s. : wykr. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103808 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000082725 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000069412 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (301) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000069413 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (301) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000069414 |
Praca wykonana w Katedrze Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego Akademii Rolniczej w Krakowie.
W serii gł.: nr 413.
Bibliogr. s. [85]-96.
Streszcz. ang.
