Gospodarka i rachunkowość w gastronomii / Zofia Mielczarczyk, Beata Urbańska.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2004].Edition: Wyd. 3 uaktual., stan prawny na 2004 rDescription: 191 s. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302083119
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148377 II (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000069930 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 12 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000069692 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085300 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000069693 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085298 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000069694 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085296 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000069604 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085297 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000069605 |
Total holds: 0
Podręcznik do nauki gospodarki i rachunkowości przedsiębiorstw gastronomicznych w zawodach: kelner, kucharz, technik organizacji usług gastronomicznych oraz kucharz małej gastronomii.
