Technologia żywności : podręcznik dla technikum : praca zbiorowa. 4 / koordynator Mieczysław Dłużewski ; [aut.: Anna Dłużewska et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302079782
- 8302078972
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148381 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 4 | 6 | Available | 1000069921 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 10/4 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 4 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000069701 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 11/4 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 4 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000069702 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 06/4 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 4 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000069635 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 351-[352].