Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia żywności : podręcznik dla technikum. 2 / Mieczysław Dłużewski, Anna Dłużewska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2004].Edition: Wyd. 3Description: 418, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302079766
  • 8302078972
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148379 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 6 Available 1000069932
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 11/2 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000069704
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 10/2 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000069705
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085376 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Available 1000069706
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085373 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Available 1000069636
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 06/2 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000069637
Total holds: 0

Cz. 1 ukazała się pod hasłem tyt., cz. 3 pod hasłem : Jarczyk Andrzej.

Rok wyd. wg www.wsip.com.pl.

Bibliogr. s. 418-[419].