Obsługa konsumenta. Cz. 1 / Ryszard Jargoń.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302078441
- 8302078808
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085396 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000069655 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132396 I (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 2 | Dostępny | 1000069918 |
Liczba zamówień: 0
Rok wyd. wg www.wsip.com.pl.
Do nauki obsługi konsumenta, dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących się w zawodach kelner i kelner bufetowy.