Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 1 / Antonina Kopta, Barbara Łuszczki.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999.Edition: Wyd. 5Description: 375, [1] s. : il. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302053147
- 8302033405
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132391 I (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 5 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000069886 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085414 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Available | 1000069733 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085415 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Available | 1000069734 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085416 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Available | 1000069735 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 18/1 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000069659 |
Total holds: 0
Wykaz literatury s. 375-[376].
