Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 1 / Antonina Kopta, Barbara Łuszczki.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999.Edition: Wyd. 5Description: 375, [1] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302053147
  • 8302033405
NUKAT: zz2003912046Inne nry kontrolne: (OCoLC)749237333 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132391 I (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 5 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000069886
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085414 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 1 Available 1000069733
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085415 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 1 Available 1000069734
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085416 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 1 Available 1000069735
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 18/1 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000069659
Total holds: 0

Wykaz literatury s. 375-[376].