Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy techniki w przemyśle spożywczym : podręcznik dla technikum / Aleksander Dąbrowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2003].Edition: Wyd. 2Description: 226, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302071412
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148373 II (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000069900
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085352 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000069746
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ml 08 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000069747
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085349 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000069661
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085348 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000069663
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085350 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000069708
Total holds: 0

Bibliogr. s. 226-[227].

Data wyd. wg: http://www.wsip.com.pl.