Podstawy techniki w przemyśle spożywczym : podręcznik dla technikum / Aleksander Dąbrowski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302071412
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148373 II (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000069900 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085352 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000069746 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ml 08 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000069747 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085349 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000069661 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085348 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000069663 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085350 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000069708 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 226-[227].
Data wyd. wg: http://www.wsip.com.pl.