Biosynteza i właściwości biotechnologiczne pozakomórkowych amylaz bakterii z rodzaju Bacillus / Anna Rodziewicz ; [Wydział Technologii Żywności]. Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 388 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 172Publication details: Wrocław : Wydaw. AR, 2000.Description: 68 s. : rys. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Biosynthesis and biotechnological properties of extracellular amylases bacteria of the genus bacillus [Added title page title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (172) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000070356 |
W serii gł.: nr 388.
Na s. red. błędny nr ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
Piśmiennictwo s. 57-67.
Streszcz. ang.
