Wpływ warunków przechowywania surowca i półproduktów krochmalniczych na właściwości otrzymanej skrobi / Antoni Golachowski ; [Wydział Technologii Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Influence of storage conditions of potato and starch semi-products on the properties of starch [Added title page title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (140) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000070365 |
W serii gł.: nr 279.
Na s. red. błędny nr ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
Bibliogr. s. 61-65.
Streszcz. ang.