Analiza suszenia sublimacyjnego wybranych surowców spożywczych / Ryszard Kramkowski ; [Wydział Rolniczy]. Instytut Inżynierii Rolniczej.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 333 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 153Publication details: Wrocław : Wydawnictwo AR, 1998.Description: 92 s. : il., wykr. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Analysis of freeze-drying of selected food stuff [Added title page title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (153) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000070384 |
W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 333.
Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
Bibliogr. s. 68-70.
Streszcz. ang.
