Mikoflora jako czynnik ograniczający występowanie grzybów patogenicznych w uprawach koniczyny czerwonej w czystym siewie i w mieszance z kupkówką = Mycoflora as a factor inhibiting occurence of fungi pathogenic to red clover grown as a pure crop and in mixture with cocksfoot grass / Maria Dorenda ; Katedra Fitopatologii.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; nr 49Publication details: Wrocław : Wydaw. AR, 1985.Description: 49 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Mycoflora as a factor inhibiting occurence of fungi pathogenic to red clover grown as a pure crop and in mixture with cocksfoot grass
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-18 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000104216 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (49) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000070629 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 15-17.
Streszcz. ang.
