Wpływ różnych czynników na skład chemiczny bulw ziemniaka i jakość otrzymanych z nich czipsów = Influence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips / Grażyna Lisińska ; Instytut Przechowalnictwa i Technologii Żywności.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski, rosyjski Serie: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; nr 31Szczegóły wydania: Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane AR, 1981.Opis: 55 s. : wykr. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Influence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-87 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000104203 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (31) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000070791 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 45-51.
Streszcz. ang., ros.
