Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wpływ różnych czynników na skład chemiczny bulw ziemniaka i jakość otrzymanych z nich czipsów = Influence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips / Grażyna Lisińska ; Instytut Przechowalnictwa i Technologii Żywności.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski, rosyjski Serie: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; nr 31Szczegóły wydania: Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane AR, 1981.Opis: 55 s. : wykr. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: zz2005853446Inne nry kontrolne: (OCoLC)1412890433 Inny tytuł:
  • Influence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-87 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000104203
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (31) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000070791
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 45-51.

Streszcz. ang., ros.