Wpływ paszy o zmniejszonej zawartości białka uzupełnionej syntetycznymi aminokwasami (l-lizyną i dl-metioniną) na jakość mięsa kurcząt rzeźnych = The influence of fodder with the decreased protein content complemented by the synthetic amino acids (l-lysin and dl-methionine) on the quality of butcher's chicken meat / Jerzy Monkiewicz ; Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Influence of fodder with the decreased protein content complemented by the synthetic amino acids (l-lysin and dl-methionine) on the quality of butcher's chicken meat
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (29) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000070793 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 25-27.
Streszcz. ang., ros.