Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa / pod red. Edwarda Kołakowskiego, Włodzimierza Bednarskiego, Stanisława Bieleckiego ; [aut. Adamczak Marek et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Szczecin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2005.Description: 579 s. : il. (w tym kolor.) ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373170316
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mf 17 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000074113
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mf 16 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000074114
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 086910 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000073942
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 086911 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000073943
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 086912 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000073944
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148516 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000071756
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 45 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000071266
Total holds: 0

Wykaz aut. na s. 5-10.

Bibliogr. przy rozdz.

Streszcz. ang. przy rozdz.

Akademia Rolnicza (Szczecin).
  • Associated group: Akademia Rolnicza (Szczecin).
  • VIAF ID: 127044575