Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Rheology essentials of cosmetic and food emulsion / Rüdiger Brummer.

By: Material type: TextTextSeries: Springer LaboratoryPublication details: Berlin ; Heidelberg : Springer, cop. 2006.Description: XVIII, 180, [2] s. : fot. (w tym kolor.), rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 3540255532
  • 9783540255536
Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Depozyt Depozyt Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148550 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 03.01.2028 1000072178
Total holds: 0

184 figures, 139 in color and 18 tables.

Bibliogr. s. 173-176. Indeks.

Brummer, Rüdiger
  • Field of activity: Fizyka.
  • VIAF ID: 10914130
  • Occupation: Fizycy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96010512