Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Food science : the biochemistry of food and nutrition : lab manual / Kay Yockey Mehas, Sharon Lesly Rodgers.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: New York [etc.] : Glencoe/Mc Graw Hill, cop. 2002.Wydanie: Student editionOpis: 208 s. : rys., wykr. ; 28 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 007822604X
NUKAT: zz2005897020Inne nry kontrolne: (OCoLC)749770794 Inny tytuł:
  • Biochemistry of food and nutrition : lab manual
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Depozyt Depozyt Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 119159 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Wypożyczono 14.09.2026 1000072789
Liczba zamówień: 0