Analiza żywności - jakość produktów spożywczych / Agnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8389189631
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 22 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000130693 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 35 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133558 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104197 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000130571 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148659 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000072993 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 152-155.