Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Analiza żywności - jakość produktów spożywczych / Agnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 497Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2005.Description: 171 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8389189631
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 22 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000130693
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 35 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133558
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104197 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000130571
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148659 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000072993
Total holds: 0

Bibliogr. s. 152-155.

Tajner-Czopek, Agnieszka.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 164615867
Kita, Agnieszka
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 167221924