Statistical dissection of genetic background underlying quantitative trait variation of pork quality / Joanna Szyda ; Department of Genetics and Animal Breeding.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Analiza statystyczna genetycznego podłoża cech warunkujących jakość wieprzowiny [Tytuł z dodatkowej strony tytułowej]
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (205) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000073098 |
Liczba zamówień: 0
W serii gł.: nr 473.
Na s. red. również nr ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
Bibliogr. s. 58-65.
Streszcz. w jęz. pol.