Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Podstawy żywienia człowieka / Krystyna Flis, Wanda Konaszewska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2005].Wydanie: Wyd. 13Opis: 225, [15] s., [1] k. tabl. złoż. : il. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302028673
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sl 22 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000073986
Liczba zamówień: 0

Data wyd. wg strony: www.wsip.com.pl.

Bibliogr. s. [227].

Dla uczniów klasy I i II szkoły zasadniczej, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.