Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

The Chorleywood bread process / Stanley P. Cauvain and Linda S. Young.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and NutritionPublication details: Boca Raton [etc.] : CRC Press ; Cambridge : Woodhead Publishing LTD, cop. 2006.Description: X, [1], 178 s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9781855739628
  • 1855739623
  • 9781845691431
  • 1845691431
  • 0849391318
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Depozyt Depozyt Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148967 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 08.01.2028 1000076350
Total holds: 0

Bibliogr. s. 167-176. Indeks.