Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Przechowywanie i konserwowanie produktów żywnościowych w warunkach domowych / Anna Ners, Anna Szczepańska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo "WATRA", 1983.Edition: Wyd. 2Description: 39, [1] s. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8322501048
NUKAT: zz2006793101Inne nry kontrolne: (OCoLC)749620882 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03289 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000079688
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03288 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000079689
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03287 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000079690
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03290 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000079691
Total holds: 0
Ners, Anna
  • VIAF ID: 101915184
  • ISNI ID: 0000000375279731
  • Occupation: Inżynierowie.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050733

Szczepańska, Anna.
  • VIAF ID: 93951081
  • ISNI ID: 000000011688382X
  • Occupation: Inżynierowie.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050733