Przechowywanie i konserwowanie produktów żywnościowych w warunkach domowych / Anna Ners, Anna Szczepańska.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo "WATRA", 1983.Edition: Wyd. 2Description: 39, [1] s. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8322501048
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 03289 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000079688 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 03288 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000079689 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 03287 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000079690 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 03290 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000079691 |
Total holds: 0
