Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Przechowywanie i konserwowanie żywności : zamrażanie, marynowanie, wekowanie / Gabriele Lehari ; tł. z jęz. niem. Ewa Rachańska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: German Series: Zrób to Sam - Multico Oficyna WydawniczaPublication details: Warszawa : Multico Oficyna Wydawnicza, 2006.Description: 124, [1] s. : il. kolor. ; 19 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788370734367
  • 8370734367
Other title:
  • Tyt. oryg.: Vorratshaltung: frisch halten - einfrieren - konservieren
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nh 9 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000083832
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132471 I (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000081631
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna St 08 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000081569
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 087979 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000081420
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 087978 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000081259
Total holds: 0