Przechowywanie i konserwowanie żywności : zamrażanie, marynowanie, wekowanie / Gabriele Lehari ; tł. z jęz. niem. Ewa Rachańska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788370734367
- 8370734367
- Tyt. oryg.: Vorratshaltung: frisch halten - einfrieren - konservieren
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nh 9 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000083832 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132471 I (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000081631 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | St 08 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000081569 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 087979 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000081420 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 087978 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000081259 |
Total holds: 0