Wybrane zagadnienia z technologii żywności / pod red. Marty Mitek i Mirosława Słowińskiego.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8372447837
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 04 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000082170 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000082171 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 088336 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000082172 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 088333 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000082060 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 088332 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000082061 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 088331 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000082062 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 088330 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000082063 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 088329 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 6 | Dostępny | 1000082064 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 088328 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 7 | Dostępny | 1000082065 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 03 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000082066 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149207 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000081599 |
Liczba zamówień: 0
Bibliografia przy rozdziałach.