Studia nad dynamiką brązowienia i jej wykorzystaniem w ocenie świeżości miąższu jabłek / Adam Paweł Kuczyński.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Acta Agrophysica - Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN w Lublinie ; 138 | Acta Agrophysica - Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN w Lublinie. Rozprawy i MonografiePublication details: Lublin : Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN, 2006.Description: 144, [13] s. : il. (w tym kolor.), err. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 501614 II (138) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000081584 |
Total holds: 0
W serii gł.: nr 138.
Bibliogr. s. 128-140.
Streszcz. ang.
