Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; aut. Marek Adamczak [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.Description: 528, [2] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320432657
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 159314 II (Browse shelf(Opens below)) 11 Available 1000158136
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 088288 (Browse shelf(Opens below)) 7 Available 1000082160
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO L 04 (Browse shelf(Opens below)) 8 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000082161
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mf 20 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000082164
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mf 21 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000082165
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 088284 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000082037
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 088287 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000082038
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 088286 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000082039
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 088285 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000082040
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 088283 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000082041
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Jd 07 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000082042
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.