Baner ze zdjęciem biblioteki

Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : jakość polskich odmian ziemniaka / [kom. red. Wacław Leszczyński et al.] ; Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa Akademii Rolniczej we Wrocławiu, Komitet Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Sekcja Technologii Węglowodanów Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish, English Series: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych ; z. 511, cz. 2Publication details: Warszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2006.Description: S. [337] - 691 : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Consumption and industrial potato and its processing - the quality of Polish potato cultivars [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-28 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000100727
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn WL 51751 II (511/2) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000082247
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-20 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000082250
Total holds: 0

Opis wg okł.

Zawiera materiały z IV Konferencji Naukowej, Szklarska Poręba, 8-11 maja 2006 r.

Bibliogr. przy art.

Tekst pol. i ang.