Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : jakość polskich odmian ziemniaka / [kom. red. Wacław Leszczyński et al.] ; Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa Akademii Rolniczej we Wrocławiu, Komitet Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Sekcja Technologii Węglowodanów Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Consumption and industrial potato and its processing - the quality of Polish potato cultivars [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-28 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000100727 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 51751 II (511/2) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000082247 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-20 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000082250 |
Opis wg okł.
Zawiera materiały z IV Konferencji Naukowej, Szklarska Poręba, 8-11 maja 2006 r.
Bibliogr. przy art.
Tekst pol. i ang.