Ocena zmian konkurencyjności polskich producentów żywności po wejściu do UE : praca zbiorowa / pod red. Iwony Szczepaniak ; aut.: Jadwiga Drożdż [et al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8389666634
- Dostępne również online.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149533 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000084322 |
Pracę zrealizowano w ramach programu wieloletniego Polski sektor żywnościowy w pierwszych latach członkostwa w zadaniu Ocena zmian konkurencyjności polskich producentów żywności na Wspólnym Rynku Europejskim i na rynkach innych krajów.
Na okł. : Program wieloletni 2005-2009.
Bibliogr. 122-[125].
Dostępne również online.