Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ocena zmian konkurencyjności polskich producentów żywności po wejściu do UE : praca zbiorowa / pod red. Iwony Szczepaniak ; aut.: Jadwiga Drożdż [et al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ; nr 37Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2007.Description: 124, [2] s. : il. kolor. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8389666634
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępne również online.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 149533 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000084322
Total holds: 0

Pracę zrealizowano w ramach programu wieloletniego Polski sektor żywnościowy w pierwszych latach członkostwa w zadaniu Ocena zmian konkurencyjności polskich producentów żywności na Wspólnym Rynku Europejskim i na rynkach innych krajów.

Na okł. : Program wieloletni 2005-2009.

Bibliogr. 122-[125].

Dostępne również online.

Szczepaniak, Iwona
  • Field of activity: Ekonomia.
  • VIAF ID: 101743218