Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia żywności : podręcznik dla technikum : praca zbiorowa. 4 / koordynator Mieczysław Dłużewski ; [aut.: Anna Dłużewska et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2007.Edition: Wyd. 3 uaktualDescription: 351, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302079788
  • 9788302078972
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089712 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000084931
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Podręcznik przeznaczony do kształcenia zawodowego do nauczania technologii na poziomie klasy IV technikum i szkoły policealnej