Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 4: Oznaczania zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych metodą chromatografii jonowymiennej (IC) PN-EN 12014-4 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8325102713
- PN-EN 12014-4:2006
- Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitritte content - Part 4: lon-exchange chromatographic (IC) method for the determination of nitrate content of meat products [Inny tytuł]
- Oznaczania zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych metodą chromatografii jonowymiennej (IC)
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7427 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000085116 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.120.10.
Zawiera tabele.
Bibliogr. s. 16.
Wprowadza EN 12014-4:2005 IDT; Zastępuje PN-EN 12014-4:2005 (U); Zatwierdzona 14 lipca 2006 r.
Wprowadza EN 12014-4:2005 IDT; Zastępuje PN-EN 12014-4:2005 (U); Zatwierdzona 14 lipca 2006 r.