Żywność a jakość życia : uwarunkowania technologiczne, higieniczne, żywieniowe i kulturowe : XXXVIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN z Seminarium Szkoleniowym dla asystentów i doktorantów, Olsztyn 20-21 wrzesień 2007 r. : streszczenia wykładów i komunikatów / [kom. nauk. Włodzimierz Bednarski et al.] ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Nauki o Żywności [et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, 38
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149574 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000085063 |
Liczba zamówień: 0
Indeks.
Tekst częśc. ang.