Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości kwasu okadaikowego w małżach - Metoda HPLC z oczyszczaniem w fazie stałej, uzyskiwaniem pochodnej i detekcją fluorymetryczną PN-EN 14524 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006.Description: 2, 14 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8325111976
Other title:
  • PN-EN 14524:2006
  • Foodstuffs - Determination of okadoic acid in mussels - HPLC method with solid phase extraction clean-up, derivatization and fluorimetric detection [Other title]
  • Oznaczanie zawartości kwasu okadaikowego w małżach
  • Metoda HPLC z oczyszczaniem w fazie stałej, uzyskiwaniem pochodnej i detekcją fluorymetryczną
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7477 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000085813
Total holds: 0

ICS 67.120.30.

Bibliogr. s. 14.

Wprowadza EN 14524:2004, IDT; Zastępuje PN-EN 14524:2005 (U); Zatwierdzona 2 listopada 2006 r.

Wprowadza EN 14524:2004, IDT; Zastępuje PN-EN 14524:2005 (U); Zatwierdzona 2 listopada 2006 r.

Polska.
Polska.