Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia produkcji wędlin. Cz. 3, Wędzonki surowe / [oprac.: Leonard Jankiewicz, Mirosław Słowiński].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Mięso i WędlinyPublication details: Warszawa : Polskie Wydaw. Fachowe, 2005.Edition: Wyd. 2 (popr. i uzup.)Description: 72 s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8390634554
Other title:
  • Wędzonki surowe
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132550 I (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000086210
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 21/3 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000085988
Total holds: 0

Bibliogr. s. 72.