Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 4: Oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych metodą chromatografii jonowymiennej (IC) PN-EN 12014-4:2006/Ap1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz.4: Oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych metodą chromatografii jonowymiennej (IC) PN-EN 12014-4:2006/Ap1
- PN-EN 12014-4:2006/Ap1:2007
- Oznaczanie zawartości azotanów i azotynów w produktach mięsnych metodą chromatografii jonowymiennej (IC) PN-EN 12014-42006/Ap1
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7596 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000086582 |
ICS 67.120.10.
Poprawka do Polskiej Normy.
Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 17 kwietnia 2007 r.
Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 17 kwietnia 2007 r.