System bezpieczeństwa żywności w Polsce : wybrane zagadnienia / pod red. Lucjana Szponara, Iwony Traczyk, Katarzyny Stoś ; Instytut Żywności i Żywienia.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 838606062X
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149726 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000086792 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 26 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000086743 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 31 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000086681 |
Total holds: 0
Piśmiennictwo przy pracach.
Streszcz. ang. przy pracach.