Technika ekstruzji w przemyśle rolno-spożywczym / Leszek Mościcki, Marcin Mitrus, Agnieszka Wójtowicz.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788309010272
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sf 32 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000087769 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149797 II (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000087553 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ml 18 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000087419 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 090731 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000087362 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 090730 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000087363 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 090729 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000087364 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 090728 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000087365 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Dla pracowników naukowych, studentów, kadry inżynieryjno-technicznej, technologów, producentów żywności i pasz.